Geborgenheid Staand

62,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 15 cm
Artikelnummer: MA00289SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Geborgenheid Staand – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Geborgenheid Staand” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor zowel persoonlijke als zakelijke gelegenheden. De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons en worden vaak gepresenteerd op een elegante marmeren sokkel. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en de biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijk heeft ontwikkeld. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden zijn geliefd vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het vakmanschap dat erin terug te zien is. Ger van Tankeren creëert zowel grote als kleine beelden die elegantie en detailrijkdom uitstralen en een breed publiek aanspreken.

Unieke kenmerken van de sculpturen

De beelden van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een hoogwaardige tinlegering die vervolgens wordt verbronsd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer gewild als relatiegeschenk.

Perfect cadeau

Zoek je een uniek en betekenisvol cadeau? “Geborgenheid Staand” is een ideaal geschenk voor kunstliefhebbers en verzamelaars. Dit kunstwerk voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte en vertelt een verhaal van vakmanschap en creativiteit.

Neem voor grotere afnames, zoals relatiegeschenken, gerust contact met ons op.