Geborgenheid Samen Knielend

62,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 11 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00288SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Geborgenheid samen knielend

Prachtig kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek de betoverende schoonheid van “Geborgenheid Samen Knielend”, een kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor elke gelegenheid.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en duurzame afwerking. Veel van zijn werken, waaronder dit beeld, zijn bevestigd op een marmeren sokkel die een extra vleugje klasse toevoegt.

Bijzonderheden

Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevol verzamelobject.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd kunstenaar met een oog voor detail en vakmanschap. Zijn beelden zijn geliefd bij een breed publiek en zijn perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Contact

Voor bestellingen buiten Nederland of België, of voor grotere afnames, kunt u gerust contact met ons opnemen.