First Impression

50,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 27 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: MA00475SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

First Impression – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur First Impression van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfecte combinatie van vakmanschap en artistieke expressie, waardoor het een ideaal cadeau is voor elke kunstliefhebber.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering, die vervolgens is verbronsd voor een luxueuze uitstraling. Veel van deze kunstwerken worden geleverd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de verfijnde uitstraling.

en origineel cadeau

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt First Impression niet alleen een visueel aantrekkelijk kunstobject, maar ook een betekenisvol en persoonlijk geschenk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden zijn geliefd vanwege hun elegante details en brede aantrekkingskracht.

Toepassingsmogelijkheden

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn ze ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere aantallen voor bijvoorbeeld zakelijke geschenken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.