Expedition

106,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 53 cm
Artikelnummer: MA00478SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Expedition – een prachtig kunstsculptuur van Ger van Tankeren

cadeau met vakmanschap

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Expedition” van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is een schitterend cadeau voor elke gelegenheid. De sculpturen van Van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en worden veelal gepresenteerd op een elegante marmeren sokkel.

Details en vakmanschap

Elk beeld van Ger van Tankeren is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar. Deze kunstwerken zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook een toonbeeld van vakmanschap. Van Tankeren, een autodidact zonder formele kunstopleiding, heeft zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd en is tegenwoordig een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn werken kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd bij een breed publiek.

Perfect voor elke omgeving

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant en gedetailleerd, en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. De diverse thema’s van zijn werken maken ze geschikt voor verschillende stijlen en gelegenheden. Dankzij de betaalbare prijzen en prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer populair als relatiegeschenk.

Meer informatie en contact

Bent u geïnteresseerd in grotere afnames of heeft u vragen over dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Met “Expedition” haalt u een stukje kunst in huis dat vakmanschap en elegantie uitstraalt. Voeg dit prachtige kunstsculptuur van Ger van Tankeren toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid die het te bieden heeft.