Expectation

150,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: MA00396SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Expectation: prachtig kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Uniek en origineel cadeau

Expectation is een schitterend kunstsculptuur vervaardigd door de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld, ideaal als een uniek en origineel cadeau, is een ware blikvanger in elke omgeving.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling.

Inclusief informatie over de kunstenaar

Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het niet alleen een prachtig kunstobject, maar ook een waardevol verzamelitem.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van grote klasse. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar die zowel grote als kleine beelden creëert. Zijn werken zijn elegant, rijk aan details en spreken een breed publiek aan.

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden

De beelden van Ger van Tankeren zijn perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Bestel nu uw eigen Expectation sculptuur

Voeg een vleugje elegantie en vakmanschap toe aan uw interieur met het Expectation kunstsculptuur van Ger van Tankeren. Neem voor grotere afnames of speciale verzoeken gerust contact met ons op.