Evolution

109,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 26 cm
Artikelnummer: MA00464SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Evolution – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Uniek kunstwerk als cadeau

Ontdek “Evolution”, een prachtig kunstsculptuur van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is niet alleen een visueel hoogstandje, maar ook een origineel cadeau dat indruk maakt. Perfect voor zowel persoonlijke als professionele settings.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd zonder formele kunstopleiding. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en groot vakmanschap. Ger’s beelden zijn elegant, rijk aan details en spreken een brede doelgroep aan. De thema’s van zijn kunstwerken variëren en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zeer geliefd als relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of specifieke wensen.

Bestellen en contact

Voor bestellingen buiten Nederland of België, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met uw bestelling en eventuele vragen.