Even stilstaan….

135,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 28 cm
Artikelnummer: 750SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Even stilstaan… – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en origineel cadeau

Ontdek het bijzondere kunstsculptuur “Even stilstaan…” van de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige stuk is een unieke toevoeging aan elke kunstcollectie en een origineel cadeau voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons en veel van zijn werken zijn bevestigd op een marmeren sokkel. Dit zorgt voor een elegante en duurzame uitstraling die jarenlang meegaat. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het een extra persoonlijk tintje geeft.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar die zowel grote als kleine beelden maakt, vol met details en elegantie.

Breed inzetbaar

De sculpturen van Ger van Tankeren hebben diverse thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke kring als professionele omgevingen. Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Meer informatie en contact

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.