Entre Nous

237,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 30 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00404SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Entre Nous – prachtig kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant ontwerp

Het kunstsculptuur “Entre Nous” van Ger van Tankeren is een schitterend en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. Dit beeld is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronsafwerking, wat zorgt voor een elegante uitstraling. Een groot deel van de sculpturen is bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en esthetiek van het kunstwerk.

Met zorg en vakmanschap gemaakt

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd zonder formele kunstopleiding, wat zijn werk een authentieke en unieke touch geeft. Zijn beelden, groot en klein, getuigen van groot vakmanschap en oog voor detail.

Veelzijdigheid en aantrekkingskracht

De beelden van Ger van Tankeren zijn geliefd bij een breed publiek vanwege hun elegante ontwerpen en gedetailleerde afwerking. Ze zijn ideaal voor zowel huiselijke als professionele omgevingen en worden vaak gekozen als relatiegeschenk vanwege hun esthetische waarde en betaalbaarheid. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat een extra dimensie toevoegt aan het cadeau.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp, zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer gewild als relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames voor bijvoorbeeld uw zakelijke relaties.

Over Ger van Tankeren

Ger van Tankeren is een zeer gewaardeerde kunstenaar die door zijn hele leven kunst heeft gemaakt en zich heeft ontwikkeld tot een expert in zijn vak. Zijn beelden zijn elegant, vol details en spreken een grote groep mensen aan. De veelzijdige thema’s van zijn werken maken ze perfect voor verschillende settings, zowel thuis als op kantoor.

Bestel “Entre Nous” vandaag nog

Voeg een stukje vakmanschap en elegantie toe aan uw collectie met het kunstsculptuur “Entre Nous” van Ger van Tankeren. Bestel vandaag nog en geniet van dit prachtige kunstwerk in uw eigen omgeving.