Elkaar Goed Aanvoelen

48,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 12 cm
Artikelnummer: MA00324SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Elkaar goed aanvoelen – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig kunstwerk van Ger van Tankeren

Elkaar goed aanvoelen is een indrukwekkend kunstsculptuur van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een prachtig en origineel cadeau dat zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving een bijzondere plek verdient.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en zijn vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en duurzame afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de exclusieve uitstraling.

Bijzonderheden en details

Dit kunstwerk is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, waardoor het een persoonlijk en betekenisvol geschenk wordt. De beelden van Ger van Tankeren kenmerken zich door hun gedetailleerde afwerking en elegante vormgeving, wat een breed publiek aanspreekt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en wordt zeer gewaardeerd door kunstliefhebbers. De beelden van Ger van Tankeren zijn geliefd vanwege hun vakmanschap en veelzijdigheid, en zijn geschikt voor diverse thema’s en gelegenheden.

Perfect als relatiegeschenk

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn door hun prachtige ontwerpen en betaalbare prijs zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau of een professioneel geschenk, Elkaar goed aanvoelen zal zeker indruk maken.

Contact en bestellingen

Voor grotere afnames of specifieke wensen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder om dit prachtige kunstwerk in uw bezit te krijgen.