Een Voorsprong Hebben

67,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 15 cm
Artikelnummer: MA00322SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een voorsprong hebben – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Een Voorsprong Hebben van de befaamde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een uniek en stijlvol cadeau, perfect voor elke kunstliefhebber. Ger van Tankeren staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, wat duidelijk zichtbaar is in dit verfijnde sculptuur.

Materiaal en ontwerp

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Veel van Ger van Tankeren’s sculpturen, waaronder dit kunstwerk, zijn geplaatst op een stevige marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de elegantie en duurzaamheid van het stuk.

Bijzonderheden

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit voegt een extra persoonlijke en informatieve touch toe aan het kunstwerk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact die zijn vaardigheden en technieken door de jaren heen heeft verfijnd. Zijn werken staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Van kleine tot grote sculpturen, elk werk van Ger van Tankeren straalt vakmanschap en elegantie uit. Zijn kunstwerken zijn geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings en zijn bijzonder populair als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.