Een Transparante Blik

102,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 27 cm
Artikelnummer: MA00578SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een transparante blik – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Over het kunstwerk

Ontdek de betovering van Een Transparante Blik, een prachtig kunstsculptuur gecreëerd door de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor elke gelegenheid. De sculpturen van Van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons en meestal bevestigd op een marmeren sokkel. Elk stuk is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar.

Vakmanschap en elegantie

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn talenten heeft aangescherpt door een leven lang kunst te maken. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail. De sculpturen zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Materialen en thema’s

De beelden van Van Tankeren zijn gemaakt van een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en aantrekkelijke afwerking. De diverse thema’s van zijn werken maken ze geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Dankzij hun aantrekkelijke ontwerpen en betaalbare prijzen zijn deze beelden zeer geliefd als relatiegeschenk.

Bestellen en contact

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor bestellingen buiten Nederland of België, neem dan ook contact met ons op.