Een Staande Ovatie

219,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 27 cm
Artikelnummer: MA00520SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een staande ovatie – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Uniek en origineel kunstwerk

Ontdek “Een Staande Ovatie”, een prachtig kunstsculptuur van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een ideale keuze voor een origineel cadeau, geschikt voor diverse gelegenheden.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling.

Inclusief kaartje met titel en biografie

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een korte biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit geeft extra context en waarde aan het kunstwerk, waardoor het nog specialer wordt om te geven of te ontvangen.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, elegantie en gedetailleerdheid. Ze spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de betaalbare prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu gaat om een persoonlijke attentie of een zakelijke blijk van waardering, “Een Staande Ovatie” is een uitstekende keuze.

Neem voor grotere afnames voor bijvoorbeeld uw relatiegeschenk gerust contact met ons op.