Een Sprong Voorwaarts

82,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 21 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00551SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een sprong voorwaarts – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Een Sprong Voorwaarts” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, ideaal voor elke kunstliefhebber. Het sculptuur is vervaardigd uit een tinlegering met brons en wordt geleverd op een elegante marmeren sokkel. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het een persoonlijk en waardevol geschenk maakt.

Over de kunstenaar – Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange toewijding en passie voor kunst heeft ontwikkeld. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft Ger een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de kunstwereld. Zijn werken, groot en klein, zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Kenmerken van het kunstsculptuur

  • Materiaal: tinlegering met brons
  • Sokkel: marmer
  • Inclusief kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Perfect cadeau en relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren zijn geliefd vanwege hun prachtige ontwerpen en betaalbaarheid. Ze zijn geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings, en vormen een perfect relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Laat u betoveren door de elegantie en het vakmanschap van “Een Sprong Voorwaarts” en voeg een kunstwerk toe aan uw collectie of geef het als een onvergetelijk cadeau.