Een Prettig Contact

89,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00294SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een prettig contact – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en origineel kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Een Prettig Contact” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een ideaal en origineel cadeau voor elke gelegenheid. De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en worden vaak gepresenteerd op een elegante marmeren sokkel. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat een extra dimensie geeft aan dit bijzondere kunstwerk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij een reputatie opgebouwd als een zeer gewaardeerde kunstenaar, bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Zijn beelden, groot en klein, zijn elegant en spreken een breed publiek aan. Ze zijn gemaakt van een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat ze een tijdloze en klassieke uitstraling geeft.

Perfect voor elke gelegenheid

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook veelzijdig in hun toepassing. Ze passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen en zijn door hun aantrekkelijke prijs en schitterende ontwerpen zeer geliefd als relatiegeschenk. De verschillende thema’s van de beelden maken ze geschikt voor diverse gelegenheden en smaken.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in grotere afnames of zoekt u een relatiegeschenk? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.