Een Positieve Kijk Op De Toekomst

83,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 17 cm
Artikelnummer: MA00547SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een positieve kijk op de toekomst – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek de magie van “Een Positieve Kijk Op De Toekomst”, een schitterend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een prachtig en origineel cadeau, perfect voor elke gelegenheid.

Materiaal en afwerking

De sculpturen zijn vervaardigd van een hoogwaardige tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een elegante marmeren sokkel. Elk stuk is voorzien van een kaartje met de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar, wat het een persoonlijk en betekenisvol geschenk maakt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van uitzonderlijk niveau. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd en ontwikkeld. Vandaag de dag is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar, bekend om zijn prachtige beelden die zowel groot als klein zijn. Zijn werk getuigt van groot vakmanschap en een oog voor detail, wat een brede groep mensen aanspreekt.

Toepassingen en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren zijn niet alleen elegant en gedetailleerd, maar ook veelzijdig in hun thema’s. Ze zijn ideaal voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Dankzij hun esthetische waarde en betaalbare prijs zijn deze kunstwerken ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en bestellingen

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen met uw bestelling en eventuele vragen te beantwoorden.

Laat u inspireren door “Een Positieve Kijk Op De Toekomst” en voeg een stukje kunst toe aan uw leven met dit prachtige sculptuur van Ger van Tankeren.