Een Positieve Houding

89,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 27 cm
Artikelnummer: MA00571SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een positieve houding – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek de unieke charme van het kunstsculptuur “Een Positieve Houding” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige en originele kunstwerk is niet alleen een visueel genot, maar ook een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking. Veel van zijn werken, waaronder dit kunstsculptuur, zijn elegant geplaatst op een marmeren sokkel. Deze combinatie van materialen zorgt voor een tijdloze en luxe uitstraling.

Bijzonderheden

Elk kunstsculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit geeft extra context en waarde aan het kunstwerk en maakt het nog specialer voor de ontvanger.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en elegante details. De thema’s van zijn werken variëren, waardoor ze geschikt zijn voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de betaalbare prijzen en de prachtige ontwerpen zijn de sculpturen van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor zakelijke geschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voeg een vleugje elegantie en vakmanschap toe aan uw interieur of verras iemand met dit unieke kunstwerk. Bestel nu “Een Positieve Houding” en geniet van de tijdloze schoonheid van dit prachtige sculptuur.