Een Mooie Gelegenheid

74,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00386SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een mooie gelegenheid – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Een Mooie Gelegenheid” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een origineel cadeau dat gegarandeerd in de smaak valt.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk komt met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het niet alleen een prachtig decoratief stuk, maar ook een waardevol verzamelobject.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden, groot en klein, kenmerken zich door vakmanschap, elegantie en oog voor detail. Deze kunstwerken spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het prachtige ontwerp zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Neem voor grotere afnames gerust contact met ons op.