Een Houvast Hebben

86,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 24 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00550SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een houvast hebben – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek “Een Houvast Hebben”, een schitterend kunstsculptuur van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is een ideaal cadeau voor kunstliefhebbers en verzamelaars.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze sculpturen zijn bevestigd op een solide marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van het kunstwerk.

en gedetailleerd ontwerp

Ger van Tankeren staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Elk beeld is met zorg gemaakt en straalt vakmanschap uit. De beelden zijn elegant en zitten vol met verfijnde details, waardoor ze een breed publiek aanspreken. Ze zijn perfect voor zowel huiselijke interieurs als professionele omgevingen.

Biografie van de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn werk wordt gewaardeerd om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het vakmanschap dat in elk stuk tot uiting komt. Tegenwoordig is Ger een zeer gewaardeerde kunstenaar die zowel grote als kleine beelden maakt.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de betaalbare prijs en prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Overweeg “Een Houvast Hebben” als een en betekenisvol cadeau voor zakelijke relaties of speciale gelegenheden.

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Contact en grotere afnames

Neem voor grotere afnames of specifieke vragen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.