Een Goede Uitstraling Hebben

84,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 24 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00325SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een goede uitstraling hebben – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Een goede uitstraling hebben van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is een perfecte toevoeging aan zowel huiselijke als professionele omgevingen en vormt een geweldig cadeau voor elke kunstliefhebber.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en zijn vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en duurzame afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, waardoor ze een stabiele en luxe uitstraling hebben.

Bijzonderheden

Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevolle toevoeging voor verzamelaars en kunstliefhebbers die meer willen weten over de achtergrond van het kunstwerk en de kunstenaar.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, staat hij bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Zijn beelden, groot en klein, zijn elegant en spreken een breed publiek aan. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt zijn werken zeer gewild, zowel als decoratief object als relatiegeschenk.

Perfect cadeau

Dankzij de veelzijdigheid en de esthetische aantrekkingskracht van zijn sculpturen, zijn de kunstwerken van Ger van Tankeren een populaire keuze voor relatiegeschenken. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of zakelijke gelegenheid, een kunstsculptuur van deze kunstenaar is een geschenk dat gegarandeerd indruk maakt.

Neem voor grotere afnames of specifieke vragen gerust contact met ons op.