Een Goede Conversatie

33,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 7 cm
Artikelnummer: MA00306SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een goede conversatie – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Uniek kunstwerk van een gerenommeerde kunstenaar

Ontdek “Een Goede Conversatie”, een prachtig kunstsculptuur van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, ideaal voor zowel persoonlijke als zakelijke gelegenheden.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Dit sculptuur is vervaardigd uit een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van de sculpturen, waaronder deze, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de exclusieve uitstraling van het kunstwerk.

Met zorg verpakt en voorzien van informatie

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een informatieve toevoeging aan uw collectie.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Van Tankeren’s vakmanschap is duidelijk zichtbaar in de elegante details van zijn werken, die variëren van kleine tot grote sculpturen.

Perfect voor elke omgeving

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze kunstwerken ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Bestel nu uw unieke kunstsculptuur

Voeg “Een Goede Conversatie” toe aan uw kunstcollectie of geef het als een bijzonder cadeau. Voor grotere afnames of specifieke wensen kunt u gerust contact met ons opnemen.