Een Goed Perspectief Met Elkaar

50,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 12 cm
Artikelnummer: MA00299SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een goed perspectief met elkaar

kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Een Goed Perspectief Met Elkaar” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een schitterend en origineel cadeau dat zowel in huiselijke kring als in professionele omgevingen perfect tot zijn recht komt.

Materiaal en afwerking

De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en zijn vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en duurzame afwerking. Veel van de sculpturen zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat het geheel een extra luxe uitstraling geeft.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het beeld niet alleen een esthetische aanwinst, maar ook een en persoonlijk geschenk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft verfijnd. Hij staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn oog voor detail. Zijn beelden, groot en klein, zijn geliefd bij een breed publiek en worden vaak gekozen als relatiegeschenk vanwege hun unieke ontwerpen en betaalbaarheid.

Veelzijdige thema’s

De sculpturen van Ger van Tankeren behandelen diverse thema’s en passen daardoor in verschillende stijlen en omgevingen. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau of een professioneel relatiegeschenk, deze kunstwerken zijn altijd een waardevolle toevoeging.

Voor grotere afnames of specifieke wensen, neem gerust contact met ons op.