Een Bevlogen Team

89,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 26 cm
Artikelnummer: MA00574SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Een bevlogen team – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Een bevlogen team” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een ideaal en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronsafwerking, en veel van de werken zijn geplaatst op een elegante marmeren sokkel. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zichzelf bewezen als een expert in zijn vak. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan dankzij hun elegante vormgeving en oog voor detail.

Kenmerken van het kunstwerk

  • Materiaal: Tinlegering met bronsafwerking
  • Sokkel: Marmer
  • Inclusief: Kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Perfect als cadeau

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn niet alleen geschikt voor de huiselijke sfeer, maar ook voor professionele omgevingen. Dankzij het prachtige ontwerp en de betaalbare prijs zijn deze kunstwerken zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.