Dynamique

87,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 26 cm
Artikelnummer: MA00482SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Dynamique – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Dynamique van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele sculptuur is een schitterend cadeau voor elke kunstliefhebber.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van zijn werken, waaronder Dynamique, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan het geheel.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat bijdraagt aan de authenticiteit en het verhaal achter het kunstwerk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld door voortdurend kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zichzelf bewezen als een expert in zijn vak. Zijn beelden, groot en klein, zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan. Ze zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen en worden vaak gekozen als relatiegeschenk vanwege hun betaalbaarheid en schoonheid.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren, waaronder Dynamique, zijn door hun prijs-kwaliteitverhouding en prachtige ontwerpen zeer geliefd als relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames.

Laat u betoveren door het vakmanschap en de elegantie van Dynamique, een kunstwerk dat elke ruimte verrijkt met zijn aanwezigheid.