Doorzettingsvermogen

33,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 9 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: MA00305SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Doorzettingsvermogen – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een kunstwerk van elegantie en vakmanschap

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Doorzettingsvermogen” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een schitterend voorbeeld van zijn buitengewone talent en vakmanschap.

Materiaal en afwerking

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Veel van de sculpturen, waaronder “Doorzettingsvermogen”, zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de elegantie en stabiliteit van het kunstwerk.

Een perfect cadeau

“Doorzettingsvermogen” is niet alleen een kunstwerk, maar ook een prachtig en origineel cadeau voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een bedankje, dit sculptuur zal zeker indruk maken. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar – Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn werken worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Van kleine tot grote sculpturen, elk stuk straalt vakmanschap en detail uit.

Toepassingsmogelijkheden

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Bestellen en contact

Voor bestellingen buiten Nederland of België, of voor grotere afnames zoals relatiegeschenken, kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder bij het maken van uw keuze en het plaatsen van uw bestelling.

Ervaar de schoonheid en het vakmanschap van “Doorzettingsvermogen” en voeg een stukje unieke kunst toe aan uw collectie.