Dolfijn

68,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 13 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00608SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Dolfijn – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

kunstwerk voor elke gelegenheid

Ontdek “Dolfijn,” een prachtig kunstsculptuur van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een ideaal cadeau voor elke kunstliefhebber en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronzen laag, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. Veel van deze kunstwerken, waaronder “Dolfijn,” zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat het geheel een extra luxe uitstraling geeft.

Bijzonderheden

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het beeld niet alleen een visueel aantrekkelijk stuk, maar ook een waardevol verzamelobject.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door zelfstudie en jarenlange praktijk heeft ontwikkeld. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreekt een breed publiek aan dankzij de gedetailleerde en elegante ontwerpen. Van Tankeren’s beelden variëren in thema en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de indrukwekkende ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu voor een speciale gelegenheid of als blijk van waardering is, “Dolfijn” is een geschenk dat indruk zal maken.

Contact en grotere afnames

Heeft u vragen of wilt u grotere aantallen bestellen voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Voeg “Dolfijn” van Ger van Tankeren toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van dit bijzondere kunstwerk.