Devotion

89,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 22 cm
Artikelnummer: MA00497SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Devotion – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van Devotion, een prachtig kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een ideaal en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd voor een elegante afwerking. Veel van zijn werken, waaronder Devotion, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra dimensie van luxe en stabiliteit toevoegt aan het kunstwerk.

Unieke kenmerken

Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, waardoor het een persoonlijk en informatief cadeau wordt. De beelden van Ger van Tankeren zijn geliefd vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de gedetailleerde afwerking die een breed publiek aanspreekt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijk heeft ontwikkeld. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn werk varieert van grote tot kleine beelden, allemaal met een oog voor detail en elegantie. De verschillende thema’s van zijn beelden maken ze geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Door de aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren, waaronder Devotion, zeer geliefd als relatiegeschenk. Neem voor grotere afnames gerust contact met ons op.

Laat u betoveren door de elegantie en het vakmanschap van Devotion en voeg een stukje unieke kunst toe aan uw collectie.