De Vriendschap

229,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 24 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00684SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De vriendschap – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Over het kunstwerk

Het kunstsculptuur “De Vriendschap” van de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren is een prachtig en origineel cadeau. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd uit een tinlegering met een bronzen afwerking en is deels bevestigd op een marmeren sokkel. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Kenmerken van de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft hij geen formele kunstopleiding gevolgd, maar heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig is Ger van Tankeren een zeer gewaardeerd kunstenaar die zowel grote als kleine beelden creëert. Zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in de elegante en gedetailleerde sculpturen die een brede groep mensen aanspreken.

Materiaal en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een hoogwaardige tinlegering en daarna verbronsd. Deze kunstwerken hebben diverse thema’s die zowel perfect passen in een huiselijke omgeving als in een professionele sfeer. Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn de beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Neem voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, gerust contact met ons op. Voor bestellingen buiten Nederland of België kunt u ons ook contacten.

Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van “De Vriendschap” en voeg een kunstwerk van Ger van Tankeren toe aan uw collectie.