De Vooruitgang (Met Glasplaatje)

100,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00580SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De vooruitgang (met glasplaatje) – sculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “De Vooruitgang” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk, vervaardigd uit hoogwaardige tinlegering met brons, staat symbool voor elegantie en vakmanschap. Het sculptuur is bevestigd op een stijlvolle marmeren sokkel en wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

en origineel cadeau

Het beeld “De Vooruitgang” is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een perfect en origineel cadeau voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of zakelijke gelegenheid, dit kunstwerk weet altijd te imponeren.

Kenmerkende stijl van Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft verfijnd. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Zonder formele kunstopleiding heeft Ger zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar, wiens werken zowel in huiselijke kring als in professionele omgevingen tot hun recht komen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp is “De Vooruitgang” zeer geliefd als relatiegeschenk. De gedetailleerde afwerking en het elegante design maken het een waardevol en betekenisvol geschenk voor zakelijke partners en relaties.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren is een expert in het creëren van beelden die zowel groot als klein zijn, maar altijd vol details en elegantie. Zijn werken zijn verbronsd, wat ze een tijdloze uitstraling geeft. Ger’s kunstwerken zijn populair vanwege hun diversiteit in thema’s, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende settings en gelegenheden.

Voeg dit prachtige kunstwerk toe aan je collectie of geef het als een onvergetelijk cadeau. “De Vooruitgang” van Ger van Tankeren is een investering in kunst die blijft inspireren en bewonderen.

Contact en bestellingen

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of voor vragen over bestellingen buiten Nederland of België.