De Vooruitblik (Wanddecoratie)

87,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 14 x 14 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00526SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De Vooruitblik (wanddecoratie) – Ger van Tankeren

Een prachtig kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Het kunstwerk “De Vooruitblik” is een schitterend sculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een origineel cadeau dat gegarandeerd indruk maakt.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering die vervolgens verbronsd wordt. Veel van deze kunstwerken zijn elegant geplaatst op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling en duurzaamheid.

Inclusief titelkaartje en biografie

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een korte biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel, maar ook een informatief en inspirerend stuk voor elke kunstliefhebber.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een groot vakmanschap. De sculpturen van Van Tankeren zijn elegant, rijk aan details en spreken een breed publiek aan.

Veelzijdig en geliefd

De beelden van Ger van Tankeren zijn perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk. De verschillende thema’s van zijn werken maken ze geschikt voor diverse gelegenheden en settings.

Bestellen en contact

Neem voor grotere afnames of specifieke vragen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw wensen en zorgen ervoor dat uw bestelling naar volle tevredenheid wordt afgehandeld.

Voeg “De Vooruitblik” toe aan uw collectie en geniet van een kunstwerk dat zowel elegantie als vakmanschap uitstraalt.