De Verbintenis

47,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 21 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: MA00327SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De Verbintenis: een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant kunstwerk

De Verbintenis is een prachtig kunstsculptuur van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld straalt elegantie en vakmanschap uit en is een origineel cadeau voor elke gelegenheid.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzame en verfijnde uitstraling. Veel van deze kunstwerken, waaronder De Verbintenis, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat extra stabiliteit en een luxe uitstraling biedt.

Bijzonderheden en kenmerken

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit geeft een extra dimensie aan het kunstwerk en maakt het nog specialer om te geven of te ontvangen.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn werken staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan.

Veelzijdigheid en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en bevatten verschillende thema’s die zowel in huiselijke als professionele omgevingen passen. Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze zeer geliefd als relatiegeschenk.

Neem voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, gerust contact met ons op.