De Sprong Wagen

53,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 10 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00612SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De Sprong Wagen – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en origineel kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “De Sprong Wagen” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een en origineel cadeau dat elke ruimte zal verfraaien.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering, die vervolgens zorgvuldig verbronsd is. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun tijdloze uitstraling en duurzaamheid.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het een persoonlijk en geschenk, perfect voor elke kunstliefhebber.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Hoewel hij geen formele kunstopleiding heeft gevolgd, toont zijn werk een ongeëvenaard vakmanschap en oog voor detail. Zijn beelden, groot en klein, zijn elegant en spreken een breed publiek aan.

Toepassingen

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen zowel in huiselijke omgevingen als in professionele settings. Door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en bestellingen

Voor grotere afnames of specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om dit prachtige kunstwerk in uw bezit te krijgen.