De Secretaresse

116,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
Artikelnummer: MA00425SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De secretaresse van Ger van Tankeren: een prachtig kunstsculptuur

Uniek en elegant ontwerp

De Secretaresse, een kunstwerk van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren, is een schitterend sculptuur dat uitblinkt in elegantie en detail. Dit kunstwerk is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronzen coating, wat zorgt voor een tijdloze en luxueuze uitstraling.

Perfect cadeau voor elke gelegenheid

Dit sculptuur is niet alleen een visueel genot, maar ook een origineel en betekenisvol cadeau. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of als relatiegeschenk is, De Secretaresse weet altijd indruk te maken. De kunstwerken van Van Tankeren zijn geliefd vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en veelzijdige thema’s, waardoor ze geschikt zijn voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Ambachtelijk vakmanschap

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door voortdurend kunst te maken. Zijn werk wordt gekenmerkt door een groot vakmanschap en oog voor detail. Elk beeld, inclusief De Secretaresse, straalt deze toewijding en expertise uit.

Marmeren sokkel en biografie

De Secretaresse is bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de stabiliteit en het esthetische geheel van het kunstwerk. Bovendien wordt het beeld geleverd met een kaartje waarop de titel en een korte biografie van de kunstenaar staan vermeld, wat een extra dimensie toevoegt aan dit unieke kunstwerk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en zorgen ervoor dat uw bestelling naar tevredenheid wordt afgehandeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren is een zeer gewaardeerd kunstenaar wiens werk een brede groep mensen aanspreekt. Zijn beelden zijn elegant, vol details en geschikt voor diverse settings. Dankzij de prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen zijn zijn sculpturen zeer geliefd als relatiegeschenk en decoratief object.

Beleef de schoonheid en het vakmanschap van Ger van Tankeren met De Secretaresse, een kunstwerk dat een blijvende indruk zal achterlaten.