De Overtreffende Trap

104,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 21 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00579SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De overtreffende trap – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “De Overtreffende Trap” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is het perfecte cadeau voor elke kunstliefhebber. Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en is stevig bevestigd op een elegante marmeren sokkel. Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar van topniveau. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn leven lang kunst te maken. Vandaag de dag wordt Ger van Tankeren zeer gewaardeerd om zijn vakmanschap en de prachtige beelden die hij creëert, zowel groot als klein. Zijn werken zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Materiaal en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat ze een tijdloze en luxe uitstraling geeft. De diverse thema’s van zijn beelden maken ze geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen zeer geliefd als relatiegeschenk.

en veelzijdig

“De Overtreffende Trap” is meer dan alleen een kunstwerk; het is een statement piece dat elke ruimte kan verfraaien. Of het nu gaat om een persoonlijke aankoop of een zakelijke gift, dit sculptuur zal zeker indruk maken.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.