De Ontmoetingsplek

89,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 30 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00701SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De ontmoetingsplek: een prachtig kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek De Ontmoetingsplek, een schitterend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is niet alleen een prachtig en origineel cadeau, maar ook een indrukwekkend kunstwerk dat elke ruimte verrijkt.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronzen coating. Veel van deze kunstwerken worden gepresenteerd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling.

Unieke details en vakmanschap

Elk kunstwerk van Ger van Tankeren wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit benadrukt de authenticiteit en het vakmanschap van de kunstenaar, die bekend staat om zijn oog voor detail en zijn vermogen om emoties en verhalen in zijn beelden vast te leggen.

Een veelzijdig kunstwerk

De beelden van Ger van Tankeren zijn geliefd vanwege hun veelzijdigheid. Ze passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen en zijn door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zeer gewild als relatiegeschenk. De verschillende thema’s van de beelden spreken een breed publiek aan, wat ze tot een uitstekende keuze maakt voor diverse gelegenheden.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich weten te onderscheiden als een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn werk, dat varieert van groot tot klein, getuigt van groot vakmanschap en elegantie.

Wilt u meer weten over De Ontmoetingsplek of andere kunstwerken van Ger van Tankeren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.