De Ontmoeting

229,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 29 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00686SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De Ontmoeting – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant kunstwerk

Ontdek “De Ontmoeting”, een prachtig kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is een perfect en origineel cadeau, ideaal voor zowel persoonlijke als professionele gelegenheden.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronslaag, wat zorgt voor een elegante en duurzame uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling.

Inclusief titel en biografie

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een korte biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een informatieve toevoeging aan uw collectie.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. De veelzijdige thema’s van zijn werken maken ze geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de combinatie van betaalbaarheid en prachtige ontwerpen zijn de sculpturen van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Ze spreken een breed publiek aan en voegen een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Neem voor grotere afnames voor bijvoorbeeld uw relatiegeschenk gerust contact met ons op.