De Juiste Keuze Maken

215,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 38 cm
Artikelnummer: MA00513SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De juiste keuze maken – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een uniek kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “De juiste keuze maken” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een perfecte combinatie van vakmanschap en esthetiek, en vormt een origineel en betekenisvol cadeau voor elke gelegenheid.

Materialen en afwerking

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronzen laag, wat het een tijdloze en elegante uitstraling geeft. Veel van deze sculpturen zijn bevestigd op een solide marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het visuele effect van het kunstwerk.

Bijzonderheden

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar te vinden zijn. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een stukje geschiedenis en achtergrondinformatie over de maker.

Over Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar, bekend om zijn elegante en gedetailleerde beelden. Zijn werk spreekt een breed publiek aan en is zowel geschikt voor huiselijke omgevingen als professionele settings.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren zijn geliefd als relatiegeschenk vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en prachtige ontwerpen. Of het nu gaat om een persoonlijke gift of een professioneel geschenk, “De juiste keuze maken” is een kunstwerk dat indruk maakt en blijvende waarde biedt.

Neem voor grotere afnames of specifieke wensen gerust contact met ons op.