De Helpende Hand Toesteken

209,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 30 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00514SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De helpende hand toesteken

Een kunstwerk van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “De Helpende Hand Toesteken” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor zowel persoonlijke als professionele gelegenheden.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens voorzien van een bronzen afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling en stevigheid.

Bijzonderheden

Elk sculptuur is voorzien van een kaartje met de titel en een korte biografie van de kunstenaar. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een stukje geschiedenis en achtergrondinformatie over de maker.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn werken kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan.

Kenmerken van de sculpturen

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant, rijk aan details en geschikt voor diverse thema’s, zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving. Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of specifieke vragen. Wij helpen u graag verder.

Geniet van de kunst van Ger van Tankeren en laat uw interieur stralen met “De Helpende Hand Toesteken”.