De Deal Is Rond

157,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 26 cm
Artikelnummer: BILWB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De deal is rond – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Uniek en bijzonder kunstsculptuur

Ontdek het unieke kunstsculptuur “De Deal Is Rond” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige kunstwerk is niet alleen een visueel hoogstandje, maar ook een origineel cadeau dat zeker indruk zal maken.

Materialen en vakmanschap

Dit kunstsculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, wat zorgt voor een elegante en duurzame uitstraling. Veel van Ger van Tankeren’s sculpturen, waaronder dit stuk, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling en stabiliteit van het kunstwerk.

Bijzonderheden en details

“De Deal Is Rond” wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit geeft extra context en achtergrondinformatie, waardoor het kunstwerk nog meer tot leven komt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door continu kunst te maken. Zijn werken worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap is terug te zien in elk detail van zijn sculpturen. Van kleine tot grote beelden, Ger van Tankeren weet met zijn elegante en gedetailleerde stijl een breed publiek aan te spreken.

Perfect voor elke omgeving

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Door hun aantrekkelijke prijs en indrukwekkende ontwerpen zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen of wilt u grotere aantallen bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ervaar de schoonheid en het vakmanschap van “De Deal Is Rond” en voeg een uniek kunstwerk toe aan uw collectie.