De deal is rond

157,00

  • Techniek Verbronst
  • Afmeting 26 cm
Artikelnummer: 751SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De deal is rond – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Uniek en bijzonder kunstwerk

Ontdek “De deal is rond”, een bijzondere kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een prachtig en origineel cadeau voor zowel kunstliefhebbers als zakelijke relaties.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een hoogwaardige tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een marmeren sokkel. Dit geeft elk beeld een solide en luxe uitstraling. Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden zelf heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail.

Elegante en gedetailleerde sculpturen

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn elegant en gedetailleerd, wat ze aantrekkelijk maakt voor een breed publiek. De verschillende thema’s van zijn beelden maken ze perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.