Dat Verdient Een Bloemetje

59,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 9 cm
Artikelnummer: MA00537SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Dat verdient een bloemetje – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Dat verdient een bloemetje” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en is bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en duurzaamheid van het stuk.

Een bijzonder en betekenisvol cadeau

Het kunstsculptuur “Dat verdient een bloemetje” is niet alleen een visueel aantrekkelijk kunstwerk, maar ook een betekenisvol geschenk dat emoties en waardering uitdrukt. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan, wat een extra persoonlijke touch geeft.

Over de kunstenaar – Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn hele leven heeft gewijd aan het creëren van kunst. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft Ger zijn vaardigheden verfijnd en is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, elegantie en oog voor detail, wat een brede groep kunstliefhebbers aanspreekt.

Vakmanschap en veelzijdigheid

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking. De diverse thema’s van zijn beelden maken ze perfect voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Door de combinatie van betaalbaarheid en prachtige ontwerpen zijn deze kunstwerken zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en zorgen voor een passende oplossing.

Ervaar de schoonheid en het vakmanschap van “Dat verdient een bloemetje” en voeg een uniek kunstwerk toe aan uw collectie of verras iemand met een bijzonder cadeau.