Dart

77,00

  • Techniek Verbronsd
Artikelnummer: MA00253SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

dart – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

uniek kunstwerk van een autodidact kunstenaar

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Dart” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een ideaal en origineel cadeau, perfect voor zowel persoonlijke als zakelijke gelegenheden.

materiaal en afwerking

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en is vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan het geheel.

inclusief kaartje met titel en biografie

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een korte biografie van de kunstenaar te vinden zijn. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een informatieve toevoeging aan uw kunstcollectie.

ger van tankeren – een autodidact van topniveau

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door constant bezig te zijn met kunst. Zonder formele kunstopleiding heeft hij een indrukwekkend vakmanschap ontwikkeld dat duidelijk zichtbaar is in zijn werken. Zijn sculpturen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan.

veelzijdige thema’s en toepassingen

De beelden van Ger van Tankeren variëren in thema’s en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Door hun aantrekkelijke prijs en fraaie ontwerpen zijn ze zeer geliefd als relatiegeschenk.

contact en grotere afnames

Voor grotere afnames of specifieke wensen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.