Curve

83,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 26 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00703SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Curve – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Het kunstwerk “Curve” van Ger van Tankeren is een schitterend en sculptuur dat perfect is als cadeau voor elke kunstliefhebber. Dit kunstwerk is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, wat het een elegante en tijdloze uitstraling geeft. Veel van de sculpturen zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat de duurzaamheid en esthetiek van het kunstwerk versterkt.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische Nederlandse kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijk en passie voor kunst heeft ontwikkeld. Zijn werken worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een oog voor detail dat zowel kunstkenners als het grote publiek aanspreekt. Ger van Tankeren heeft geen formele kunstopleiding gevolgd, maar zijn vakmanschap en toewijding maken hem een zeer gewaardeerde kunstenaar in de hedendaagse kunstwereld.

Kenmerken van het sculptuur

  • Gemaakt van tinlegering met een bronzen afwerking
  • Bevestigd op een marmeren sokkel
  • Voorzien van een kaartje met de titel en biografie van de kunstenaar
  • Geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen
  • Populair als relatiegeschenk dankzij het unieke ontwerp en de aantrekkelijke prijs

Perfect voor elke gelegenheid

De sculpturen van Ger van Tankeren, waaronder “Curve”, zijn ideaal voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of als een relatiegeschenk, dit kunstwerk zal zeker indruk maken. De combinatie van vakmanschap, elegantie en veelzijdigheid maakt het een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden. Voor bestellingen buiten Nederland en België kunt u eveneens contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Voeg “Curve” van Ger van Tankeren vandaag nog toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en vakmanschap van dit unieke kunstwerk.