Contact

67,00

  • Techniek Verbronsd
Artikelnummer: MA00409SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Contact – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Contact” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een origineel cadeau dat zeker indruk zal maken.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een marmeren sokkel. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, waardoor het kunstwerk nog meer betekenis krijgt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn werken worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een groot vakmanschap. De beelden van Ger spreken een breed publiek aan dankzij hun elegante details en diverse thema’s.

Perfect voor elke omgeving

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn ideaal voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Neem contact met ons op

Voor grotere afnames of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.