Carmen

166,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 45 cm
Artikelnummer: MA00555SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Carmen – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek de betoverende schoonheid van Carmen, een kunstsculptuur gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige kunstwerk is een ideaal en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken, waaronder Carmen, zijn geplaatst op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje verfijning toevoegt.

en gedetailleerd

Elk sculptuur is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar. De beelden van Ger van Tankeren onderscheiden zich door hun gedetailleerde afwerking en de excellente prijs-kwaliteitverhouding. Zijn werken zijn geliefd bij een breed publiek en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld heeft zonder formele kunstopleiding. Tegenwoordig wordt hij zeer gewaardeerd voor zijn vakmanschap en de schoonheid van zijn beelden, die variëren van groot tot klein. Zijn kunstwerken zijn elegant, vol details en spreken een breed publiek aan.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de sculpturen van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen.