Business To Business

79,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 17 cm
Artikelnummer: MA00484SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Business to Business – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Business to Business” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een perfect cadeau voor elke gelegenheid. De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking en worden vaak gepresenteerd op een elegante marmeren sokkel.

Over de kunstenaar – Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd zonder formele kunstopleiding. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn beelden stralen vakmanschap en elegantie uit. Van Tankeren’s kunstwerken, groot en klein, zijn geliefd bij een breed publiek en passen zowel in een huiselijke als professionele omgeving.

Unieke kenmerken van “Business to Business”

  • Materiaal: Tinlegering met bronzen afwerking
  • Basis: Marmeren sokkel
  • Inclusief: Kaartje met titel en biografie van de kunstenaar
  • Thema: Perfect voor zowel huiselijke als professionele sferen

Perfect als relatiegeschenk

Door de combinatie van een aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor zakelijke geschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Contact en bestellingen

Voor bestellingen buiten Nederland of België, neem alstublieft contact met ons op. We helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.

Laat u betoveren door de elegantie en het vakmanschap van “Business to Business” en voeg een stukje unieke kunst toe aan uw collectie of verras iemand met dit prachtige cadeau.