Bodybuilding

77,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00255SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Bodybuilding – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Over het kunstwerk

Het kunstsculptuur “Bodybuilding” van Ger van Tankeren is een prachtig en origineel cadeau. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd uit een tinlegering met een bronzen afwerking en is vaak bevestigd op een marmeren sokkel. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar te vinden zijn.

Unieke kenmerken

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer gedetailleerd en elegant. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en spreken een breed publiek aan. De verschillende thema’s maken deze kunstwerken perfect voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een Nederlandse autodidactische kunstenaar. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld door continu kunst te maken. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerde kunstenaar, bekend om zijn vakmanschap en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van zijn werken.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bestellen en contact

Voor bestellingen buiten Nederland of België, neem alstublieft contact met ons op. Voor meer informatie of vragen over dit kunstwerk, kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Ervaar de schoonheid en het vakmanschap van “Bodybuilding” en voeg een kunstwerk toe aan uw collectie!