Biljart

77,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00254SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Biljart – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

kunstwerk voor elke gelegenheid

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Biljart” van de getalenteerde kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een en origineel cadeau dat perfect past in zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronslaag. Veel van zijn werken, waaronder “Biljart”, zijn gemonteerd op een elegante marmeren sokkel, wat zorgt voor een extra touch van klasse en duurzaamheid.

Bijzonderheden

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit voegt een persoonlijke en informatieve dimensie toe aan het kunstwerk, waardoor het nog specialer wordt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zichzelf bewezen als een meester in zijn vakgebied. Zijn beelden zijn geliefd vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, elegantie en oog voor detail. Ger van Tankeren’s werk spreekt een breed publiek aan en is zeer gewild als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor vragen of grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Voeg “Biljart” toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en vakmanschap van Ger van Tankeren.