Beautiful Woman

162,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 31 cm
Artikelnummer: MA00587SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Beautiful Woman – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Beautiful Woman van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit schitterende stuk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een origineel en waardevol cadeau.

Unieke materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd voor een elegante afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bovendien bevestigd op een marmeren sokkel, wat zorgt voor een solide en luxueuze uitstraling.

ontwerp en veelzijdigheid

Het beeld Beautiful Woman is een toonbeeld van vakmanschap en elegantie. De gedetailleerde afwerking maakt dit kunstwerk een blikvanger in zowel huiselijke als professionele omgevingen. De beelden van Van Tankeren zijn geliefd bij een breed publiek dankzij hun veelzijdige thema’s en hoogwaardige kwaliteit.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact die zijn artistieke vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zichzelf opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn werken, groot en klein, stralen vakmanschap uit en zijn geliefd vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Perfect als relatiegeschenk

De sculpturen van Ger van Tankeren, waaronder Beautiful Woman, zijn door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zeer geschikt als relatiegeschenk. Voor grotere afnames kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inclusief informatie

Elke aankoop van een kunstsculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld, waardoor het een nog waardevoller geschenk wordt.