Avance

89,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 17 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00465SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Avance: kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Avance” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfect en origineel cadeau voor elke gelegenheid. De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling en duurzaamheid.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Elk sculptuur, inclusief “Avance”, is zorgvuldig geplaatst op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje elegantie toevoegt. Deze combinatie van materialen maakt het beeld niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook stevig en stabiel. Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd zonder formele kunstopleiding. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail. Ger’s werk varieert in thema’s en is zowel geschikt voor huiselijke omgevingen als professionele ruimtes.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren, waaronder “Avance”, zijn zeer geliefd als relatiegeschenk. Hun prachtige ontwerp en betaalbare prijs maken ze een populaire keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een en betekenisvol cadeau.

Contact en grotere afnames

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in grotere afnames voor bijvoorbeeld uw relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw bestelling.