Allure

625,00

  • Techniek Massief brons
  • Afmeting 55 cm
Artikelnummer: MA00732BR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Allure: bijzonder kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Allure van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd uit massief brons en staat stevig op een elegante marmeren sokkel. Perfect als origineel cadeau of als eyecatcher in uw interieur.

Vakmanschap en elegantie

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) staat bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap en oog voor detail. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd en zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn werken worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd bij een breed publiek.

Unieke details en veelzijdigheid

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant en vol met verfijnde details. Ze spreken een grote groep mensen aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. De tinlegering beelden, die daarna verbronsd zijn, variëren in thema en zijn daardoor perfect voor diverse gelegenheden.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Inclusief titel en biografie

Elk kunstwerk van Ger van Tankeren wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een korte biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het beeld niet alleen een prachtig stuk voor uzelf, maar ook een waardevol cadeau voor anderen.

Laat u betoveren door de allure van dit bijzondere kunstsculptuur en voeg een stukje vakmanschap van Ger van Tankeren toe aan uw collectie.